Sidor

måndag 21 juni 2010

Dockan "Sören"


Just nu har jag glassfrossa, senaste projektet är lakritspuck. Jag tycker att det är lite svårt att få till "pinnarna", finns det någon som har tips tas det tacksamt emot!
Min yngste prins (snart tre år) är en riktig urtyp av pojke - allt ska vara tufft, fränt och helst gå snabbt. Trots detta har han en leksak som helt avviker från övriga samlingen - dockan "Sören"! Eftersom Sören endast har en pyjamas fick mamma förstås ställa upp med lite utrustning, detta blev resultatet. Vad gör man inte för sina barn!
Eftersom hela veckan skulle bli solig och rar så skulle vi åka och bada lite idag, men vad vaknas det upp till! MUUUUULET & 15 grader - burrrr!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blev nyfiken på hur din lakrispuck ser ut. Ska gå in på shopen och kolla

ellenkantarellen sa...

Hej!
Jag är inte säker på att den hamnar i shoppen, är inte 100% nöjd.Kanske blir ett objekt till barnens lite udda samling av "virkmisstag".

Niwin sa...

Tänkte till pinnarna, du kan ju virka själva pinnformen så som du vill ha den, och sen bara stärka dom? Men sockervatten kanske? Visserligen tål dom inte väta efter det, men det är ju bara att stärka igen om dom behöver tvättas någpngång :)

ellenkantarellen sa...

Tack för tipset! Man blir ju inte riktigt nöjd förrän allting är precis som man vill. Ska absolut testa detta!