Sidor

söndag 27 juni 2010

Inspirerad av min inspiration





Finns det någon mer som är som jag? Har jag gjort något till någon annan som jag tyckte var fint så måste jag även göra något till mig själv - så det blev visst ett armband också! Snacka om att skaffa sig merjobb men jag kan inte hjälpa det.

Inspiration




Skulle göra något litet tillägg till en födelsedagspresent (en kornblå tröja) och började kika efter virkade blommor. Hittade på mönsterarkivet ett halsband som jag blev inspirerad av och detta blev resultatet. Jag är så glad att jag tagit upp bloggandet för det är inte klokt vad många fantastiska virkerskor det finns runt hörnet, man behöver inte känna sig så ensam i sin lilla garnfyllda böjelse längre.

lördag 26 juni 2010

Hello Kitty eftersökes!




Crochetra eftersöker fina, lite större, Hello Kitty med mönster, kika in till henne om du har några bra tips. Här kommer en bild på min fikasugna Kisse.





torsdag 24 juni 2010

TÄVLING!!!!!


Här kommer min första bloggtävling! En av sommarens färska och läskande nyheter Jordgubbsmilkshake och en mogen jordgubbe. Lämna en kommentar och länka gärna från din egen blogg så blir jag ännu gladare! Vinnaren annonseras 5 juli.
Glad Midsommar!


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

onsdag 23 juni 2010

Äntligen klar

Håll utkik! Det är ganska precis ett år sedan jag började virka på beställning och detta kommer jag att fira med en liten utlottning - kommer snart på denna blogg!

Efter många kvällars arbete är nu en stooor beställning klar. Vågar inte räkna efter timmarna som det har tagit. Jag önskar att jag vore lite snabbare i fingrarna så det inte tog riktigt så lång tid. Det är kul att glassarna går så bra, det är ju alltid pirrigt med nya "recept".

Jag trodde att det skulle finnas mer tid, om det nu går, med virkandet under sommaruppehållet men det hinns ju knappt med någonting, efter att ha varit ute i solen och lek med barnen är man ju helt slut och förlamad på kvällen.


måndag 21 juni 2010

Ett av dagens projekt

En påbörjad beställning med ett av mina lite nyare mönster jordgubbsmilkshake!

Dockan "Sören"


Just nu har jag glassfrossa, senaste projektet är lakritspuck. Jag tycker att det är lite svårt att få till "pinnarna", finns det någon som har tips tas det tacksamt emot!




Min yngste prins (snart tre år) är en riktig urtyp av pojke - allt ska vara tufft, fränt och helst gå snabbt. Trots detta har han en leksak som helt avviker från övriga samlingen - dockan "Sören"! Eftersom Sören endast har en pyjamas fick mamma förstås ställa upp med lite utrustning, detta blev resultatet. Vad gör man inte för sina barn!
Eftersom hela veckan skulle bli solig och rar så skulle vi åka och bada lite idag, men vad vaknas det upp till! MUUUUULET & 15 grader - burrrr!

söndag 20 juni 2010

Kaktusar!


Kaktusar in i shoppen - ja eller nej?
Finns det intresse för dessa små otaggiga kaktusar?

Här igen!

Hej allihop!
Jag ska nu mitt i sommaryran försöka väcka liv i min gamla skruttiga blogg. Hoppas att en och annan har lust att kika in trots total tidigare frånvaro. Har hittills varit helt upptagen med min "fritidshobbyshop" men skulle nu vilja ha lite feedback från intresserade läsare och alla fantastiska virkerskor/ pysslare där ute.