Sidor

tisdag 27 juli 2010

Teskedsgumma á la Helena!

I tidigare inlägget efterfrågade Helena mönster till teskedsgumman. Jag har inte gjort något liknande tidigare, men blev inspirerad till att göra en gumma. Det var kul och väldigt pilligt. En liten käpp i hjulet är ju när man är på semester så kan man ju inte ha med sig hela garnsortimentet men det fick fungera ändå.


Den lilla gumman fick förstås prova sommarens bakgrund, stentrappan, även hon.......................


Och hon verkade gilla den lika mycket som övriga ellenkantarellenmedlemmar............................


Hon blev till och med lite fikasugen under fotograferingen.................................................................Vad härligt det kan vara att sitta ute i solen och bara njuta, även om det kan bli lite varmt för en så liten gumma.

HEJ DÅ!
Vad nästa projekt blir har jag inte riktigt klart för mig, jag tror aldrig att det har hänt förut, jag brukar alltid ha något i görningen - vad spännande!5 kommentarer:

Anonym sa...

Va söt hon är, lilla teskedsgumman! Bra gjort!

Helena sa...

Kan jag inte få köpa henna, snnnäälllaaa.
Hon är ju så fin och man blir glad bara man ser henne. Det var inte meningen att du skulle göra henne, men du är ju konstnär när det gäller handarbete.

ellenkantarellen sa...

Hej Helena! Vad kul att du tyckte den blev fin! Självklart får du köpa henne, även om jag blivit lite fäst, hon är ju gjord med inspiration av dig. Mejla mig så kommer vi överens.
Kram ellenkantarellen@yahoo.se

SUADDA sa...

Verkligen jättefin!

ÄNGLASTINA sa...

Hon blev jättefin.